tirsdag 27. juni 2017 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereHenning (Andre) Muharrem Andre (Henning) Henning (Vegar) Andre (Lasse) Vegar
LagoppstillingJohan, Tore, Nils-Petter, Erik, Yngve, Vegar, Muharrem, Andre, Henning, Lasse
Beste spillere
KortGult kort til Lasse for å bomme på åpent mål

En fantastisk ramme før kampen, blå himmel og kveldsola steiker på Fjell stadion denne vakre sommerkvelden. Gamle travere har valgt å ta turen opp til Fjell for å bivåne gamliskampen mot Glassverket.

På sidelinja står Per Otto Fjeld, Petter Sørensen og Per Erik Holo samt Jan-Erik Fevang som er vaktsjef for brannvesenet denne kvelden og ikke får spilt kampen dessverre. De følger aktsomt med og kommer med fornuftige bemerkninger under hele kampen, ingen tvil om at disse gutta har spilt fotball før ;-)

Vi hadde også en debutant denne kvelden, en ivrig ungkalv av en keeper, Johan Høljer som gjør en god figur i mål. Det er godt å ha en med keeper-erfaring i mål, det gir en fin trygghet i laget - velkommen skal du være Johan. Du vil få nok å gjøre :)

En åpen kamp og særlig 1.omgang som vi leder ikke helt ufortjent 2-1 til pause. Glassverket scorer forøvrig det første målet med en god avslutning inne ved stolperota.

Vi produserer veldig mye i 1.omgang men sliter som vanlig med å finne nettmaskene. Undertegnede pådrar seg helt unødvendig gult kort når han bommer på åpent mål etter en ferdigscora pasning fra Vegar....

Henning og Muharrem sørger for målene i 1. omgang.

Glassverket har ikke gitt seg og utligner i 2.omgang til 2-2 - også dette en god avslutning på volley.

Scoringskåte Andre får omsider hull på byllen og scorer et fint mål etter pasning fra Henning. Henning øker ledelsen etter fint samspill med Vegar til 4-2.

Glassverket scorer nok en gang etter mye klabb og bakk i forsvaret, ballen går ut i feltet til en Glassverket spiller som lobber ballen i mål, 4-3.

Lasse sender en pasning frem til Andre som dribler seg forbi et par spillere og får avsluttet via stanga og i mål.

Vegar fastsetter sluttresultatet til 6-3 etter god jobbing i feltet hvor han snapper ballen fra motstander og scorer sikkert bak keeper.

Det var veldig at vi vant en fotballkamp igjen, nå har vi flere viktige kamper etter ferien, så ikke ligg på latsida folkens, egentrening og sunt kosthold er nøkkelen til suksess :)

Første kamp etter ferien blir 8. august borte mot Skoger.