tirsdag 26. mai 2015 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereGunnar Jan-Erik
LagoppstillingMorten Roger Gunnar Tore Jan-Erik Vegar Knut-Sverre Ronny Lasse Terje
Beste spillereMorten Jan-Erik Vegar
KortIngen

Drammen FK er et nytt bekjentskap for oss selv om vi husker noen av spillerne fra 90 tallet den gang vi spilte mot Åskollen. En solid motstander vi møter i kveld på gressbane. Vi spiller en veldig god 1.omgang og produserer mange sjanser - helt klart vår beste omgang til nå. Mer ro i laget og vi spiller enkelt, gode bevegelser og vi spiller jevnt med Drammen FK. 3 - 2 til pause, Gunnar og Jan-Erik scorer målene våre. Forsvaret gjør en veldig god jobb og Morten står nok en kjempekamp med mange flotte redninger.

Mulig det er kondisjonen det skorter på i 2.omgang fordi vi faller litt bakpå etter en god innledning på 2.omgang. Det blir større avstand mellom forsvar og midtbane og Drammen FK får lov til å komme med mange i angrep og scorer noen flotte mål som Morten ikke har mulighet til å stoppe. Men vi har også våre sjanser og vi er veldig skytevillig i dag - både Terje, Vegar, Ronny og Knut-Sverre har sine forsøk uten å lykkes helt.

Men vi må ta med oss det positive her, og spiller en relativt god kamp selv om vi ikke holder helt inn. Bedre kommunikasjon i dag og pasningene sitter bedre. Bra jobba gutter :)

Gratulerer til Drammen FK og takk for en fin match.

+ Byttene fungerte bra i dag men vi må bare være enda tydeligere dersom noen ikke er like lydhøre for å bytte - dette klarer vi :)

+ Det startet med litt duskregn men så ble det jaggu oppholdsvær, positivt :)